יום רביעי, 11 במאי 2011

"הכי טרי שיש", תכנית בישול חדשה בהגשת מיכל אנסקי ועומר מילר


השופטת האורחת בתכנית "מאסטר שף אמריקה", מיכל אנסקי ומי שעתיד להיות שף אורח בתכנית "איירון שף אמריקה", עומר מילר, שף מסעדת "חדר האוכל" יגישו יחד את "הכי טרי שיש", בערוץ האוכל (28 ב-yes, 32 ב-HOT) מבית ענני תקשורת, בימי א', החל ב-15.5 בשעה 18:00 ובשלב זה מצולמות 12 תכניות. 
בתכנית מסבירים השניים על חומרי גלם עונתיים ומבשלים יחד.






על מגישי התכנית:


מיכל אנסקי, (30)  גסטרונומית, עיתונאית אוכל ומגישת טלוויזיה. היא בעלת תואר ראשון בהיסטוריה וספרות מאוניברסיטת תל אביב. בעלת תואר שני, Master in Gastronomic Sciences and Quality Products, של האוניברסיטה למדעים גסטרונומיים של ארגון Slow Food העולמי. מתמחה בהערכת חומרי גלם במזון ובהיסטוריה של האוכל. בעבר כתבה אנסקי בענייני קולינריה במגזין "דרך האוכל" ובעיתונים נוספים. בשנה החולפת שפטה בתכנית "מאסטר שף" הישראלית לצידם של חיים כהן ואייל שני. אנסקי אף הקימה (יחד עם שיר הלפרן) ומנהלת את שוק האיכרים הפועל בהצלחה בנמל תל אביב, ברעננה, בהרצליה ובקיסריה ובימים אלו כותבת את ספרה הראשון על אקו-קולינריה שיראה אור בהוצאת כתר.

עומר מילר, (30), השף ושותף במסעדת "חדר האוכל" ומחבר הספר "בישול ישראלי" (הוצאת על השולחן) הוא למעשה בוגר תואר ראשון בתקשורת וכלכלה, החל את דרכו הקולינרית בבית הספר "בישולים" ולאחר מכן במסעדת "דניאלה". ב 2003 החל לעבוד ב'פודארט' כטבח ולאחר כשנה הפך להיות מנהל המטבח. לאחר שנה נוספת התמנה להיות השף של פודארט. כממשיך דרכו של ירון קסטנבוים, גם עומר מאמין בבישול אוכל מדויק, טעים ושמח. מהבחינה הקונספטואלית הוא אוהב אוכל ישראלי ונוהג להשתמש בחומרי גלם מקומיים ואיכותיים ביותר. 

הפרומו הרשמי כחלק מהרצועה: